Primăria Budeasa – apel către cetățeni

Primăria Budeasa face un apel către toti cetățenii să respecte normele minime de conduită și le reamintește celor care vandalizează mobilierul urban că administrarea domeniului public se realizează din banii contribuabililor.

„Rugăm cetățenii, care observă astfel de fapte antisociale și de vandalism, să sesizeze Politia Locală Budeasa, la numărul de telefon 0753054640, pentru aplicarea sancțunilor ce se impun. Dacă ne dorim o comună civilizată, acest lucru trebuie să pornescă de la fiecare dintre noi!”, a transmis primarul Nicolae Mihail Rachieru.

Impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online

De asemenea, Primăria Budeasa amintește tuturor locuitorilor, cât și agenților economici care își desfășoara activitatea în comuna noastră, că le revine obligația de a achita taxele și impozitele prevăzute de Codul Fiscal, conform legii.  Persoanele fizice care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie 2022, inclusiv, beneficiază de bonificații de 10 % din cuantumul impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și impozitului pe mijloace de transport.

De asemenea, impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi online, iar plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea ”Plata cu autentificare”, după selectarea „Primăria comunei Budeasa” din lista de instituţii.

Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro - Primăria comunei Budeasa, contribuabilii nu datorează comision.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0248/236.457 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Program încasări taxe și impozite:

Luni-Miercuri: 08:00 - 16:00; Joi: 08:00 - 18:00; Vineri: 08:00 - 14:00

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea