SEdc Mioveni: „Problema subsolurilor intră în atribuția Asociației de proprietari”

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a făcut o informare despre problema subsolurilor.

„Pentru că ne confruntăm cu din ce în ce mai multe sesizări cu privire la subsolurile inundate, iar cetățenii ne solicită intervenția, venim cu câteva lămuriri:

În sarcina cui intră reparațiile asupra subsolului? Potrivit legii, asociația de proprietari este cea care are în sarcină întreținerea, reparația și curățenia proprietății comune într-un condominiu – subsolul, scara de bloc, fațada, zidurile, uscătoria, boxele, sau orice alt spațiu ce face parte din imobil și are o altă destinație decât cea de locuință.

Așadar, problema subsolurilor intră în atribuția Asociației de proprietari, fiind proprietate privată. Există mai multe firme care prestează acest serviciu în oraș! O parte dintre asociațiile de proprietari au ales să lucreze cu noi, altele au încheiat contracte cu diferite firme ce prestează acest gen de serviciu, deci responsabilitatea intervenției nu este întodeauna a noastră. SEdC Mioveni efectuează aceste servicii în baza unui contract. Iată ce trebuie să faceți:

 

În baza unei solicitări, echipele noastre pot efectua contra cost lucrările de reparație și curățenie, iar după remedierea problemelor constatate, puteți să încheiați cu societatea noastră un contract de mentenanță prin care asigurăm: inspectarea periodică a subsolului tehnic și operațiuni de curățenie și igienizare, lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor tehnico-sanitare din subsol, lucrări de reparare a instalațiilor de alimentare cu apă.

Pentru a ne contacta sau pentru a obține mai multe detalii referitoare la oferta noastră, vă rugăm să ne contactați la tel: 0348/445.885; fax: 0348/445.886, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau direct la sediul nostru din strada Carol Davila, nr. 4, (Ghișeu Unic, parter) oraș Mioveni, județul Argeș”, informează SEdC Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea