Emanuel Soare: „Peste 60 de persoane au plecat, odată cu mine, din PNL Argeș”

 

Peste 60 de liberali au ales vineri, 14 ianuarie, să își dea demisia din PNL Argeș. Printre cei care au depus demisia din PNL se numără și Emanuel Soare, fostul prefect al județului. Aceștia urmează să se înscrie în partidul Forța Dreptei.

„Peste 60 de liberali au ales vineri să își dea demisia din PNL Argeș, după ce noua conducere a partidului a demonstrat că nu dorește să respecte voturile românilor și susține concubinajului politic împotriva firii dintre PNL și PSD. De asemenea, noua conducere interimară a PNL Argeș a fost instalată nestatutar și a ales să dizolve fostul Birou Politic Județean, ales democratic la conferința județeană de alegeri din iulie anul trecut. De aceea suntem convinși că vor urma și alte demisii, în perioada următoare.

Noul BPJ al PNL Arges a fost făcut pe furiș, pe persoană fizică, fiind eliminați oameni care au muncit în partid, precum fostul prim-vicepreședinte și candidat la președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare. De altfel, dânsul este în capul listei celor care au ales zilele trecute să își dea demisia din PNL Argeș, fiind urmat de 61 de colegi, care nu mai sunt de acord cu ce se întâmplă în Partidul Național Liberal”, se arată într-un comunicat de presă al partidului Forța Dreptei.

„Și-au depus demisiile peste 60 de persoane. Au ales să plece odată cu mine. Asta nu înseamnă că i-am convins eu sau că aceștia sunt toți...”, a precizat Emanuel Soare.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea