Alina Gorghiu a donat cărți unei școli din Argeș, iar prietenii virtuali au luat foc. Mulți dintre ei nejustificat!

# Jocuri de imagine, nimic mai mult!

Alina Gorghiu, liderul interimar al PNL Argeș, celebră pentru total neinspirata postare: ”Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții...”, a făcut senzație pe Facebook, după ce a donat cărți unei școli dintr-o comună din Argeș. Șefa s-a lăudat pe Facebook cu gestul său, iar prietenii virtuali și-au scos, ca de obicei, colții. Ca orice politician, Alina Gorghiu s-a arătat preocupată și de școală.

Așa că, în cadrul unui tur de forță pe la primăriile liberale din județ, șefa PNL Argeș s-a oprit la Școala Gimnazială Zărnești, din Mălureni, și a donat „sute de cărți”, să citească și copiii de la țară. Reacțiile internauților nu au întârziat, ca de fiecare dată când Alina le arată tuturor ce face ea pentru Argeș și pentru țară. Trebuie menționat însă că multe comentarii nu sunt justificate.

 

- „Își pregătește terenul pentru noile alegeri parlamentare!

- Ce faceți cu pensiile speciale? Că văd că în loc să le ajustați le măriți. Nu vă e rușine să dați în medie o pensie unui magistrat în jurul sumei de 30000 de lei? Cine mai e prostul să stea în țara asta să fie slugărit de voi? Se mai tirează un milion de treziți.

- Jocuri de imagine, nimic mai mult! Jalnic!

- Când se fac mari, care nu emigrează, vor vota cu echipa câștigătoare din PNL!

- Donezi și îți faci poză și reclamă, ești un om slab fără virtute, ești materialistă și nu vei dăinui!V-ați mutat în Argeș? Nu sunteți senator de TM?

- O excursie pentru fiecare român la Monte Carlo, în Las Vegas, la Dubai și Costa Rica. Asta să fie fapta politicianului și parlamentarului mioritic cu salariu de 14.000 lei/lună”.

Prietenii virtuali au mai comentat că nu poți citi cărți în frig, că multe din acestea sunt jerpelite, ci nu îi va ajuta pe copii, că e vorba doar de campanie de promovare etc. Răutăți...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea