JIHAD pe scena politică! PNL vrea să pună laba pe PMP!

# Miza este infrastructura partidului. PMP are 50 de primari în țară, numai 2 în Argeș

Săptămâna trecută, Biroul Politic Național al PNL a decis componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. În egală măsură, liberalii s-au lăudat că negocierile cu PMP merg pe drumul cel bun. La câteva ore după ședința liberalilor, greii PMP au sărit ca arși și au declarat că nu vor fuziona cu PNL. Miza pentru care liberalii vor cu orice preț să pună laba pe PMP este infrastructura partidului. În țară, Partidul Mișcarea Populară au 50 de primari și alte  zeci de aleși locali. În Argeș, formațiunea politică condusă de Cristian Diaconescu are doi edili. Cam subțire pentru ambițiile PNL Argeș și ale șefei Alina Gorghiu. Și totuși, deși și-au făcut calculele, PMP-iștii se jură că nu vor alături de PNL.

”Partidul Mișcarea Populară nu recunoaște vreun rol de integrator al PNL în ceea ce privește unitatea dreptei. Partidul Mișcarea Populară, prin deciziile structurilor colective statutare, a decis conturarea unei colaborări cu PNL pe proiecte concrete, dar PNL nu dorește altceva decât desființarea PMP pentru a-și face loc în mod fraudulos pe dreapta eșicherului politic de la București”, au comentat liderii PMP, pe Facebook, imediat după ședința liberalilor.

În Argeș, PNL-ul a mâncat bătaie pe pâine la alegerile locale din toamna lui 2020. PSD-ul a luat tot ce se putea, iar liberalii s-au ales cu 23 de primari + 1 care a revenit în PNL, după ce a candidat pe listele altui partid. În județul nostru, PMP-ul are doi primar: Florin Iordache, Brăduleţ, și Anca Baciu, Corbi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea