Miuțescu se întoarce! Aduce câini cu covrigi în coadă, lapte și miere! Toată lumea să apeleze la el!

Fostul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a revenit cu promisiuni, din calitatea de membru al partidului Forța Dreptei, al lui Ludovic Orban.

Dacă vă era dor de el, aflați că e bine, sănătos cât îi permite DNA-ul și prezent pe Facebook, aproape la fel de entuziast ca pe vremea când conducea (destul de slab...) destinele liberalilor argeșeni. Iar tema de discuție este de mare interes pentru cetățeni, acum – în buza iernii.

Și cum stătea Miuțescu sub copăcel, cel din sigla partidului lui Orban, i-a venit inspirația să scrie un mesaj pentru noi, argesenii, și l-a postat pe Facebook:

„În octombrie anul trecut am venit cu amendamente, în comisiile economice reunite din Camera Deputaţilor, la proiectul de lege privind aprobarea OUG 118/2021 pentru compensarea facturilor la electricitate şi gaze. Un astfel de amendament prevedea facilităţi pentru IMM-uri, microîntreprinderi, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, ONG-uri, spitale publice, instituţii publice de învăţământ și furnizorii de servicii sociale.

Compensarea facturilor pentru micii întreprinzători și IMM-uri ar fi însemnat pentru aceștia o gură de oxigen în această perioadă, în care prețurile la energie au explodat. Din păcate, amendamentele propuse de mine, deputatul George Ionescu și alți colegi parlamentari nu au fost acceptate. A fost o greșeală, recunoscută azi inclusiv de premierul Nicolae Ciucă, care nu poate nega impactul devastator avut de creșterile prețurilor la energie asupra multor operatori economici (...)”.

Am redat mai sus numai un fragment din ce a scris Miuțescu pentru că sincer, nu vrem să ne plictisim cititorii. Ne interesează mai mult faptele decât vorbele, iar la ora asta, faptele lui Miuțescu sunt cercetate de DNA.

Pentru naivi, Adrian Miuțescu va veni în Argeș ca un apostol al dreptății, călare pe Ludovic Orban, pentru a aduce bunăstarea pe care a tot promis-o când era în PNL.

Ce vremuri ne așteaptă! Lapte, miere, căldură... gagici?...

Să vină vara!


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea