Fostul subprefect Lucian Ionescu: „E evident că în PNL Argeș există un fenomen de canibalizare”

Săptămâna trecută s-au produs schimbări importante la conducerea Prefecturii Argeș. Subprefectul Lucian Ionescu (PNL) a fost înlocuit din funcție cu Bogdan Minciunescu (PSD).

Conform algoritmului stabilit la București de coaliția de Guvernare, Argeșul are prefect liberal și subprefecți social-democrați și deși regulile au fost stabilite la Centru, o parte din liberali a criticat deciziile. Scos din joc, fostul subprefect Lucian Ionescu și-a exprimat nemulțumirile pe pagina de socializare.

 

 

E de notorietate faptul că Ionescu nu a agreat numirea Alinei Gorghiu ca președinte interimar al PNL Argeș și deci schimbarea lui din funcție, preconizată de ceva vreme a agravat frustrările. Nici cu Guvernul PNL-PSD nu a fost de acord Ionescu și a spus-o răspicat. Cel mai probabil, cu Alina Gorghiu la butoane în PNL Argeș, Lucian Ionescu va fi trecut pe linie moartă.

„Pentru ca am fost numit politic în funcția de subprefect, vreau să fac câteva remarci și din acest punct de vedere. Încă de când s-a parafat coaliția de guvernare PNL - PSD a apărut informația că voi fi schimbat, cauza fiind algoritmul de împărțire al funcțiilor între PNL și PSD. Însă, lăsând la o parte așa zisul algoritm politic, nu pot să nu remarc un fapt concret, acela că în urmă cu aproape un an PNL-ul avea doi reprezentanți în conducerea Prefecturii, pe domnul Emanuel Soare și pe mine, iar acum are tot doi, doar că nu mai sunt eu și domnul Soare, ci sunt doi colegi ai noștri. E evident că în PNL Argeș există un fenomen de canibalizare cauzat de orientările pe care le-am avut la congres, care se desfășoară cu zâmbetul pe buze! Și acest lucru cred ca reprezintă un pericol pentru viitorul PNL-ului! Sper ca noua conducere să-mi demonstreze, în timp, că mă înșel! Am dubii!

În data de 09 noiembrie, având funcția de subprefect, am făcut o postare publică (se poate găsi pe wall-ul profilului meu de facebook) prin care afirmam că nu sunt de acord cu această alianță de guvernare și că eu consider că este împotriva firii. Poziția mea de atunci și până acum nu s-a schimbat nici măcar un milimetru, lucru care îmi ușurează plecarea din acestă poziție guvernamentală. În continuare consider că această alianță de guvernare este o greșeală pe care PNL-ul o va deconta în viitor. PNL-ul a promis alegătorilor un guvern de dreapta iar PSD-ul nu trebuie niciodată subestimat!

În ceea ce mă privește, în perioada viitoare mă voi concentra pe activitatea profesională, cel mai probabil mă voi întoarce în mediul privat. Cu privire la activitatea politică, am să analizez cu atenție și am să decid, fără să mă pripesc, care va fi direcția pe care o voi urma!”,  a scris Lucian Ionescu, pe pagina de Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea