PNL i-a găsit înlocuitor lui Mitrofan la Curtea de Argeș

Joi, 20 ianuarie, a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Argeș, cu noua conducere. Ședința a fost condusă de președinte interimar Alina Gorghiu. În cadrul întâlnirii a fost prezentantă o analiză a situației politice naționale dar și județene.

Printre deciziile luate în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș s-a numărat și cea privind înlocuirea lui Cristian Mitrofan din funcția de președinte al PNL Curtea de Argeș. În locul său a fost numit Cosmin Petrescu, un apropiat al Alinei Gorghiu.

"Biroul Permanent Județean al PNL Argeș a luat act de demisia domnului Cristian Mitrofan din funcția de președinte al PNL Curtea de Argeș. BPJ al PNL l-a numit pe domnul Cosmin Petrescu în funcția de președinte interimar al PNL Curtea de Argeș. Domnia este născut în municipiul Curtea de Argeș, șef de promoție la Facultatea de Cibernetică, un cunoscător al vieții politice și un om cu foarte bune calități organizatorice", se arată în comunicatul PNL Argeș. “Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotație politică, reprezintă un moment de respiro politic. Organizația are foarte mulți oameni de valoare, dar nevoie și de un suflu nou. Cosmin Petrescu este un om echilibrat și poate să îi adune pe toți la aceeași masă”, a precizat președintele Alina Gorghiu.

De asemenea, în cadrul ședinței, Radu Perianu a fost numit secretar general al organizației județene, iar Cătălin Andrei a fost numit în funcția de purtător de cuvânt al PNL Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea