La Curtea de Argeş deszăpezirea începe de la casa primarului

Primarul este primul om din oraşul pe care îl conduce. Aşa este şi la Curtea de Argeş. Nini Diaconu, edilul oraşului, este primul în toate. Miercurea trecută, zăpada a căzut în cantităţi mari şi drumurile au devenit impracticabile. La prima oră, angajaţi ai Seviciului de Gospodărire Comunală Curtea de Argeş au ajuns la poarta primarului să facă pârtie. Şi cum nu se poate începe decât cu edilul orașului, aceştia au pus mâna pe lopeţi şi au început să cureţe intrarea din faţa porţii casei primarului.

Primul gospodar al oraşului Curtea de Argeş trebuie să aibă calea liberă către primărie

În prima zi de zăpadă, miercuri, la prima oră, se muncea de zor în faţa casei primarului Diaconu. Deşi zăpada era mare şi prin oraş se circula foarte greu, cei de la Serviciul de Gospodărire Comunală Curtea de Argeş nu au uitat de şeful lor cel mai mare. O echipă formată din trei angajaţi ai SGCA, plătiţi din bugetul oraşului, s-au deplasat la casa primarului pentru a face părtie pentru a putea scoate domnul primar maşina. Străzile erau pline de zăpadă şi oameni bătrâni nu puteau ieşi din scările de bloc din cauza zăpezii. Cu toate acestea, oamenii plătiţi de locuitorii oraşului Curtea de Argeş, în loc să fie pe străzi şi să ajute localnicii din ale căror taxe îşi iau salariile,  au preferat să se pună bine cu edilul oraşului. Ce dacă nu pot circula maşini, sau oameni bătrâni nu se pot deplasa, primarul trebuie să aibă pârtie făcută la prima oră. Dacă domnul primar ar vrea să iasă din casă şi să se urce în una din maşinile sale luxoase şi nu ar putea, ce credeţi că s-ar întâmpla?

Tu faci pârtie, eu închid ochii la contractele tale

În urmă cu câteva luni dezvăluiam cum acest SGCA Curtea de Argeş cumpăra motorină cu 6,5 lei litrul. Întrebat de noi ce măsuri va lua referitor la acest contract de achiziţie de motorină, Nini Diaconu ne-a mărturisit că nu ştie de o asemenea achiziţie, dar va lua măsuri dacă este adevărat ceea ce susţinem noi. Măsuri zero din partea primarului, la SGCA nu s-a schimbat nimic, poate doar faptul că actuala conducere a acestei societăţi este mult mai atentă cu nevoile primarului. Cam aşa merg lucrurile în oraşul Curtea de Argeş!

SGCA face pârtie la primar acasă şi tinerii PDL curăţă scările primăriei

Cum oamenii care trebuiau să asigure deszăpezirea erau ocupaţi cu alte treburi mult mai importante şi anume cu o pârtie largă în faţa casei primarului, tinerii din organizaţia PDL Curtea de Argeş au hotărât să dea o mână de ajutor. Aceştia, înarmaţi cu lopeţi, s-au deplasat în diverse locuri ale oraşului pentru a uşura accesul către scările de bloc. Pentru a-i da o palmă primarului, seniorii PDL au decis că trebuie curăţate şi scările primăriei. Circa 10 tineri au mers la primărie şi au curăţat scările şi au făcut posibil accesul în primărie. Baftă la următoarele alegeri domnule primar!!! Toate acţiunile dumneavoastră nu arată decât succesul în alegerile de anul acesta.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea