Liberalilor le-a trebuit mai bine de un an ca să îl înlocuiască pe Mitrofan

 

# Mitrofan spunea „adio” de la primărie încă din 2020

Cristian Mitrofan spunea, după alegerile locale din 2020, când nu a obținut nici pe jumătatea voturilor lui Panțurescu, că renunță pentru totdeauna la Primăria Curtea de Argeș. Cu toate acestea, liberalilor le-a trebuit un an și trei luni ca să îl schimbe pe acesta din fruntea PNL Curtea de Argeș. “Dragi prieteni, pentru mine, Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil!”, susținea Mitrofan, în urma alegerilor din 2020. A fost greu de înlocuit, însă, de la organizația municipală. A trebuit să vină Alina Gorghiu din Timiș în fruntea liberalilor argeșeni ca să numească o altă persoană în locul său!

Cosmin Petrescu – noul președinte al PNL Curtea de Argeș

Săptămâna trecută, Biroul Permanent Județean al PNL a votat în unanimitate numirea lui Cosmin Petrescu în funcția de președinte interimar al PNL Curtea de Argeș. Decizia vine ca urmare a demisiei din funcție a domnului Cristian Mitrofan.

Noul președinte al liberalilor este născut în Curtea de Argeș, fiind un apropiat al Alinei Gorghiu. Cosmin Petrescu este absolvent al Liceului Vlaicu Vodă și al Facultății de Cibernetică. Din punct de vedere profesional are o experiența de peste 20 de ani, atât la nivel național cât și internațional în IT, sectorul energetic și digitalizare. Deține, de asemenea, un certificat privind optimizarea proceselor de business și aduce o viziune organizațională deschisă, orientată către dialog și identificarea de soluții. Experiența dobândită în timp îl recomandă pentru a aduce un suflu nou organizației, adaptat vremurilor actuale.

“În perioada următoare mă voi întâlni cu actuali, viitori, dar și foști membri ai organizației locale pentru a înțelege mai bine situația și pentru a stabili de comun acord următorii pași” a declarat președintele interimar al PNL Curtea de Argeș.

Alina Gorghiu: „Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotație politică”

„Demisia lui Cristian Mitrofan nu are vreo conotație politică, reprezintă un moment de respiro politic. Organizația are foarte mulți oameni de valoare, dar nevoie și de un suflu nou. Cosmin Petrescu este un om echilibrat și poate să îi adune pe toți la aceeași masă”, a precizat președintele Alina Gorghiu.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea