Gigi Becali a pierdut procesul de la Judecătoria Pitești

Gigi Becali, patronul de la FCSB a încercat, la Judecătoria Pitești, să-și recupereze permisul de conducere pierdut în primăvara anului 2021. Radarul l-a surprins atunci gonind cu 106 km/h, pe raza localității Drăganu.

Becali se îndrepta, când a fost oprit de polițiștii argeșeni, către Vâlcea, pentru a participa la o înmormântare.  ”În ziua de 03 mai 2021, pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, se arăta în comunicatul Poliției.

 

Becali: „ Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord”

Gigi Becali nu a fost de acord cu procesul verbal încheiat de polițiști și l-a contestat în instanță.

„Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul... Nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă”, preciza  Gigi Becali la televiziunile naționale, după ce a rămas fără permis.

Gigi Becali nu a depus apel împotriva hotărârii Judecătoriei Pitești

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Pitești, pe 14 mai 2021. Pe parcursul a două termene de judecată, avocatul lui Becali a încercat să-i convingă pe judecători că procesul verbal respectiv ar fi nul de drept, în contextul în care agentul constatator nu ar fi consemnat localitatea și drumul unde a fost încheiat. Omul de afaceri a afirmat că e dispus să achite amenda în valoare de 1.305 lei, dar că dorește să-i fie anulată decizia de suspendare a permisului de conducere. În cele din urmă, argumentele avocaților lui Becali au fost respinse. La sfârșitul anului trecut, pe 13 decembrie, Judecătoria Pitești a considerat plângerea ca neîntemeiată.

„Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Piteşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 13.12.2021”, se arată în hotărârea instanței.

Decizia Judecătoriei Pitești putea fi atacată cu apel, însă până în acest moment nu s-a apelat la această cale.

 

A.V.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea