Tupeu uluitor !!! Consiliul Judeţean Argeş cheamă oamenii la proteste contra PDL pe banii statului

# Primarii USL au primit invitații la aceste proteste de pe telefonul plătit de statul român # În ziua mitingului, aceiași primari sunt invitați, mieros, la discuția pe buget! Fără comentarii! Săptămâna trecută au început mitingurile politice şi în Argeş. Deşi mesajul protestatarilor este clar, şi anume că nu vor alături niciun politician, în Argeş manifestările au fost furate de USL.

De pe un abonament plătit de CJ Argeş au plecat mesaje către primarii PSD, mesaje care chemau oamenii la proteste

Deşi Constantin Nicolescu la ultima conferinţă a Consiliului Judeţean a declarat că nu va mai face politică decât la PSD, din interiorul CJ a plecat un mesaj către toţi primarii USL din Argeş. Acest mesaj le impunea primarilor să fie prezenţi la mitingul din 24 ianuarie din Piaţa Milea, dar nu singuri, ci însoţiţi de câte 30 de persoane. Mesajul respectiv nu ar fi atras atenţia nimănui întrucât era semnat de un membru PSD, numai că numărul după care a fost trimis acest sms este un număr de telefon plătit de Consiliul Judeţean Argeş, abonament făcut pe această instituţie care nu ar trebui să reprezinte interesele politice ale niciunui partid.

Primarii sunt aşteptaţi de Consiliul Judeţean la proteste

În ziua de 23 ianuarie, cu o zi înainte de protestul organizat de USL în Piaţa Milea, primarii USL primesc un mesaj care sună aşa: „Mâine, de Ziua Unirii, USL Argeş organizează miting în Piaţa Vasile Milea, la ora 17,00. sunteţi aşteptat cu minim 30 persoane. Folosiţi parcarea de la Bowling. Aştept confirmarea prezenţei”. Toate bune şi frumoase până aici. Miting organizat de USL unde sunt chemaţi primarii, dar nu singuri ci însoţiţi de câte 30 de persoane. Acest mesaj a plecat de pe un abonament Vodafone plătit de CJ Argeş, lucru care nu este deloc în regulă. Nu are nicio legătură mitingul USL cu Consiliul Judeţean Argeş, decât că ambele sunt conduse de acelaşi preşedinte, Constantin Nicolescu. Dacă mai ţinem cont de faptul că cei de la USL ţipau cu şapte guri că actuala putere se foloseşte de instituţiile statului în diverse probleme, şi din câte se vede şi conducerea CJ foloseşte aceeaşi tactică de care acuză puterea, ajungem la concluzia protestatarilor din Piaţa Universităţii şi anume că toată clasa politică este la fel.

Pentru a forţa prezenţa primarilor la protest, în data de 25 ianuarie are loc discuţia pe buget

24 ianuarie, Ziua Unirii şi totodată ziua marelui miting organizat de USL. Primarii primesc de pe acelaşi număr de telefon un alt mesaj, mult mai interesant pentru ei. „Sunteţi convocat la discuţie pe buget, împreună cu contabilul primăriei, la Consiliul Judeţean, miercuri, 25.01.12, ora 08,30, la sala de la Mezanin. Rog confirmare”, spune mieros mesajul trimes către primarii care erau aşteptaţi în acea zi la protest. Coincidenţă sau nu, primarii au înţeles probabil că discuţia pe buget va fi balansată de prezenţa la mitingul care avea loc în acea zi.

Vrei nu vrei, bei Grigore aghiasmă

Chiar dacă mulţi primari ar fi avut altă treabă sau poate chiar o altă opţiune vis-a-vis de protestul organizat de USL, aceştia şi-au luat localnicii la spinare şi au făcut prezenţa în Piaţa Milea la protestul USL. Sunt convinsă că nu acestă prezenţă va influenţa bugetul, dar mulţi primari, urmând un an electoral, au venit cu gaşca la protest, poate poate primesc şi ei un leuţ din mult râvnitul buget al Consiliului Judeţean. Vom vedea până la jumătatea lunii februarie dacă prezenţa la acest miting a influenţat în vreun fel distribuirea banilor de la Consiliul Judeţean.

Abonamentul de pe care sunt trimise aceste sms-uri este în posesia unui membru PSD

Deşi abonamentul cu pricina este plătit de Consiliul Judeţean Argeş, acesta este dat în folosinţă unui membru PSD. Acest membru de bază nu are cartea de muncă la CJ, deci nu ar avea niciun drept să deţină acest abonament, dar pentru binele partidului roşu mai facem şi câte un compromis pe ici pe colo că doar nu sărăceşte bugetul Consiliului Judeţean cu un amărât de abonament.
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea