Moșteanu, supărat că primarul Gentea nu a luat apărarea primarului USR al Timișoarei!

# Din ciclul: „Câinele moare de drum lung și deputatul – de grija altuia!

Deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu, ne prezintă un subiect care ar trebui să ne intereseze. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, nu a achiesat la circul de la Timișoara, când băieții de la AUR l-au umilit pe primarul USR, iar alți edili din țară au criticat acțiunile celor de la AUR. În plină iarnă, când urlă gigacaloria în facturi, când suntem dispuși să mâncăm mai puțin pentru a ne încălzi, ne spune Moșteanu c-ar trebui să tresărim la golănelile din politică și la faptul că Gentea nu a reacționat la ceea ce s-a întâmplat la Timișoara.

”Cristian Gentea continuă să fie primarul invizibil. 23 de primari de mari municipii, de la Cluj Napoca la Craiova, primari de la PSD, PNL ori UDMR, au condamnat gestul extremiștilor de la AUR care au intrat cu forța în primăria Timișoara și au scandat lozinci fasciste împotriva primarului USR, Dominic Fritz.

Un gest de normalitate și o invitație la decență în politică.

Pe lista primarilor îi putem regăsi pe Emil Boc și Olguța Vasilescu, pe Ciprian Ciucu și Ionuț Pucheanu, NU și pe primarul Piteștiului.

Primarii PSD-iști ai Piteștiului din ultimii 30 ani s-au mulțumit să treacă timpul pe lângă ei, să încaseze salariul și, în prag de alegeri, să mai schimbe câteva borduri în Piața Primăriei sau să construiască o toaletă publică cu 400.000 de euro. În rest, singura lor preocupare a fost să angajeze tot activul de partid în primărie și în companiile din subordine și să dea contracte și PUZ-uri sponsorilor politici. Nici când vine vorba de condamnarea extremismului nu se arată prea interesați”, a scris Moșteanu, pe Facebook.

Dincolo de comentariile veninoase la adresa primarului Cristian Gentea, ne întrebăm ce a făcut Moșteanu pentru Pitești și pentru Argeș, că tot e deputat din 2016. Altfel, când e vorba de a arunca cu noroi în rivalii politici, observăm că parlamentarul USR e foarte activ. Dar oamenii s-au săturat de gargară, de lupte murdare în politică, de fapte zero și de prea multă demagogie.

Deci, Moștene, stai jos! Ai vrut să pui tunurile pe Gentea, dar ți-ai tras-o singur.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea