Un polițist din Argeș a devenit erou pe drumul de la serviciu spre casă

 

 

Agentul șef principal Leonard Anghel, din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, se întorcea în această dimineață spre casă, după schimbul de noapte, când a observat un accident cu pieton pe str. Calea Câmpulung, din municipiul Pitești.

Polițistul a oprit imediat mașina și a ajutat victima. Agentul a asistat-o pe victimă și a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul și a chema un echipaj medical.

,,Ajutorul dat semenilor este în natura umană! Așa a considerat Agentul Șef Principal ANGHEL LEONARD, din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, care se întorcea în această dimineață spre casă, după schimbul de noapte, când a avut nenorocul de a observa un accident rutier, la scurt timp după producere. (...) Anii de serviciu l-au ajutat să nu se piardă cu firea, așa că a oprit imediat, pentru a ajuta victima, o femeie de aproximativ 40 de ani, ce fusese lovită de un autoturism. Conducătorul auto era și el sub imperiul emoțiilor puternice. Polițistul a asistat-o pe femeie, observând că este conștientă, și a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul și a chema un echipaj medical. În scurt timp, la fața locului au sosit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care de întorceau de la o activitate, iar împreună au asigurat locul faptei până la sosirea polițiștilor rutieri. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, conștientă.

Felicităm pe colegii noștri pentru implicarea de care au dat dovadă, și, astfel, pentru exemplul oferit!”, a precizat IPJ Argeș.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea