Alina Gorghiu: „Nu facem alianță cu PSD la nivel de județ”

 

Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a precizat miercuri, 26 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, că la nivelul județului nostru PNL nu va face alianță cu PSD.

De asemenea, Gorghiu susține că organizația județeană continuă procesul de reorganizare. În acest sens, un prim pas l-a reprezentat anularea tuturor deciziilor de excludere din partid emise de către fosta conducere.

 

„Organizația PNL Argeș va susține toate proiectele sănătoase și bune pentru Argeș, indiferent cine le va propune. Nu avem orgolii privitoare la paternitatea proiectelor, însă decizia politică este să nu facem alianță cu PSD la nivel de județ. Asta nu înseamnă că nu vom susține proiectele bune, sănătoase, constructive pe care le vor avea fie colegii de la PSD, fie cei de la USR sau proiectele noastre atunci când vom considera că sunt mult mai bune decât ale celorlalți”, a precizat Alina Gorghiu.

Președintele PNL Argeș a anulat toate deciziile de excludere din partid pe care Adrian Miuțescu le-a emis în mandatul său.

„Ne ocupăm de reorganizare și dinamizarea activității în interiorul organizației. După cum știți, nu am dat jos pe nimeni. Fostul președinte a decis să demisioneze și să aleagă altă formulă politică. În ce mă privește nu o să auziți vreodată o critică la adresa lui sau un astfel de comentariu. Un pas important făcut săptămâna trecută a fost anularea tuturor deciziilor de excludere pe care fosta conducere le-a emis. Erau colegi care, înțeleg, că din pricina unor delicte de opinie au fost supuși acestor proceduri. Le-am anulat deciziile. Nu vreau să merg mai departe nici cu decizia de excludere a doamnei consilier Ana Stan. În mandatul meu, sper ca excluderea să fie o excepție, nu o regulă. Nu vreau să marginalizez pe nimeni…”, a mai precizat președintele interimar al PNL Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea