OFICIAL! Încep lucrările de modernizare a barierei din Lânăriei!

Bariera de pe strada Lânăriei (zona Prundu), din Pitești reprezintă un subiect sensibil în trecutul vechilor administrații ale municipiului. Într-adevăr, bariera nu este în proprietatea municipalității, deci foștii primari Pendiuc și Ionică s-au spălat pe mâini, politicos, spre disperarea piteștenilor.

Iar edilul Cristian Gentea a venit la primărie pe un teren minat, iar zona Lânăriei a fost pe agendă încă de la începutul mandatului. Și veștile bune continuă:

„Este oficial: luni, 31 ianuarie 2022, încep lucrările de modernizare a barierei din Lânăriei! Schimbarea barierei și îmbunătățirea traficului în zonă au fost în atenția mea de când am venit în primărie, am făcut toate demersurile, am urmărit și insistat să deblocăm o situație care trenează de ani de zile! Am reușit!

Nu am răspuns, săptămânile trecute, atacurilor verbale nefondate ale celor care m-au catalogat în fel și chip pentru că n-a fost gata bariera până la sfârșitului lui 2021, din două motive: pentru că am înțeles că, după 30 de ani de așteptare, răbdarea este prea încercată și oamenii nu mai cunosc buna-credință, dar și pentru că este evident că cei mai mulți nu cunosc, de asemenea, procedurile administrative, legale etc. Bariera nu este proprietatea municipalității, o repet, însă am reușit să mobilizăm decidenții și să începem schimbarea zonei!”, a anunțat Gentea.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea