Un om de afaceri din Argeș va investi 60 milioane de euro într-un parc de distracţii în stațiunea Neptun

Familia Movileanu, care controlează complexul hotelier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui parc de distracţii în staţiunea Neptun. Investiţia este estimată la aproape 60 de mil. Euro și va fi finalizată în 2024, informează Ziarul Financiar.

„Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de investiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat construcţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 milioane de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc.

El a mai precizat că va investi 60 mil. euro într-un parc de distracţie în staţiunea Neptun. „Vom face un parc de distracţie, cu aqua parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am demarat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul românesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“.

 

Familia Movileanu din Argeş a devenit cunoscută în sectorul turistic după ce în 2014 a preluat prin compania Atlas Apliance Solutions din Mioveni hotelurile Cocor şi Pajura din Venus, alături de 28 de vile de la THR Marea Neagră şi a dezvoltat un complex modern de patru stele, Mera Resort, în urma unei investiţii de circa 12 mil. euro, potrivit ultimelor date disponibile.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea