Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș: „Un an am funcționat pe străzi și în parcuri, acum avem un acoperiș deasupra capului”

AUR-ul crește și pare că nu se mai oprește! Directorul Institutului INSCOP Research, Remus Ştefureac, a postat pe Facebook un grafic al intenţiei de vot în România, care indică faptul că în prima lună din 2022 AUR a depăşit Partidul Naţional Liberal în preferinţele românilor, devenind astfel al doilea partid din România conform intenţiei de vot. Pe primul loc se află Partidul Social-Democrat. Conform sondajului de opinie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, principalul partid care ar primi voturile românilor ar fi Partidul Social-Democrat (34,3%), urmat de Alianţa pentru Unirea Românilor (20,6%).  AUR a depăşit astfel Partidul Naţional Liberal, care ocupă locul al treilea în preferinţe (16,6%). Uniunea Salvaţi România (USR) se află pe locul al patrulea (12,5%), urmat de UDMR cu puţin peste 4%.

 

Iar AUR-ul vrea să conteze și în Argeș! În județul nostru, Alianța a înființat mai multe organizații, fiind pe drumul cel bun. Între timp, au deschis un sediu și la Pitești. „Am închiriat un spațiu. Avem sediul lângă Zinca, str. Egalității, nr. 28. O casă bătrânească, cu două camere. Atât ne putem permite, atât avem. Au fost diverse păreri, de la politicieni trecuți pe la mai multe partide: că e prea mic, că nu avem cum să funcționăm așa. Nu domne, atâta avem, atâta ne întindem! Mai târziu, mai vedem. (…) Un an am funcționat pe străzi și în parcuri, acum că avem un acoperiș deasupra capului e mai mult decât suficient”, a precizat Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș, pentru argeșplus.ro.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea