Emanuel Soare, tot mai aproape de „Forța Dreptei” a lui Orban!

# Un avocat argeșean, către fostul prefect: „Dacă erați un liberal adevărat, rămâneați în partid să îndepărtați «răul»”

Fostul prefect și subprefect de Argeș, Emanuel Soare, se apropie cu pași repezi de noul partid creat de Ludovic Orban! Recent, Soare a demisionat din PNL Argeș și a anunțat motivele pentru care a luat această decizie radicală, însă nu a mărturisit dacă intenționează să rămână în politică și să aleagă alt partid. Gurile rele vorbesc de ceva vreme că profesorul Emanuel Soare va conduce, alături de deputatul Adrian Miuțescu, filiala partidului Forța Dreptei.

Zilele trecute, Soare a postat pe pagina de socializare un mesaj despre primul sediu al partidului Forța Dreptei care a fost lansat la nivel național, la Târgu Jiu. Deci, s-a dat startul deschiderii de filiale județene pentru partidul condus de Ludovic Orban, iar Emanuel Soare probabil e deja cu un picior în Forța Dreptei, filiala Argeș.

 

Emanuel Soare - discuții în contradictoriu despre principii cu un avocat

Demisia lui Soare din PNL Argeș, deși era una așteptată de mulți, a creat divergențe de opinie pe rețelele de socializare. Un avocat argeșean susține, pe Facebook, că dacă Emanuel Soare era un liberal adevărat, atunci ar fi trebuit să rămână în partid și să o ia de la zero. Gabriel Tudor, avocat în Baroul Argeș, susține că Soare este invenția lui Miuțescu. Mai jos, redăm discuția, de pe Facebook, dintre avocat și fostul prefect.

Gabriel Tudor: „Sunteți invenția lui Adrian Miuțescu, ați sărit peste toate etapele și, când ați fost promovat, au fost dați la o parte o mulțime de oameni merituoși din partid. Ati promovat un examen care, la momentul respectiv, a scandalizat. Ați fost promovat prefect făra pic de experiență, ca recompensă a faptului că ați acceptat să fiți carne de tun la alegerile pt CJ, acolo unde Miutescu nu si-a asumat candidatura. Nu v-au votat nici 1000 de oameni pe dvs, v-au votat cei 70.000 de alegători tradiționali ai PNL. Nu ați fost nici pe departe să încurcați Psd-ul la CJ. Ieșirea dvs din scenă este un act de normalitate dar este scandalos că vorbiți de principii”.

Emanuel Soare: „Este perspectiva dvs, dar nu reflectă realitatea. Am făcut echipă cu toti cei care si-au dorit să se implice și care au dorit să muncească. Funcțiile ocupate în acest proces nu au nicio relevanță pentru mine. Plecarea mea din PNL-ul condus de o grupare care iubește PSD-ul nu înseamnă nicio ieșire din scenă, ci doar îndepărtarea de un mediu ce a devenit toxic. Da, vorbesc si trăiesc după principia”.

Gabriel Tudor: „Și cel care a fost prim-vicepresedinte, înaintea dvs, cum a fost îndepărtat? Despre ce principii vorbiți? Fiți sincer, plecați pt că nu mai contați în noua echipă. Dacă erați un liberal adevărat, rămâneați în partid să îndepărtați "răul" despre care vorbiți. Nu e obligatoriu să fiți mereu la butoane, să conduceți, daca erati liberal luptați și din planul secund.

Asta nu e demisie de onoare, de fapt vă luați jucăriile și plecați că nu s-a mai găsit nimic pt dvs. Nu e nimic onorabil în ce faceți, doar demonstrați că ați fost un liberal de conjunctură, nimic din dvs nu inspiră liberalism (profesie, atitudine, conduită...)”.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea