Percheziție în Pitești. Un tată și doi fii - reținuți pentru trafic de droguri

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat, joi - 3 februarie, o percheziție domiciliară, în județul Argeș, la locuința unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 

Percheziția domiciliară a avut loc în localitatea Piteşti. A fost destructurată o grupare, de tip familial, specializată în traficul de droguri de risc, respectiv canabis, precum și în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În urma cercetărilor, trei bărbați, un tată ( 50 de ani) și doi fii (18 și 24 de ani), au fost reținuți.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2018 și până în prezent, trei bărbați (tată și fii), cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, ar fi comercializat, în municipiile Pitești și Constanța, diverse cantități de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 15 grame de cannabis, 5 grindere, 2 țigări confecționate artizanal, 4 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, 1 aparat de porționat, 2 telefoane mobile și 2 cartele telefonice”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri. În urma audierilor, trei bărbați au fost reținuți.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor argeşeni.

Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea