Prepeliță ține cu dinții de scaunul de antrenor. Suporterii îi cer, în continuare, demisia

 

FC Argeș și antrenorul Mihai Ianovschi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. În schimb, Andrei Prepeliță parcă ține cu dinții de scaunul de antrenor. Suporterii alb-violeți îi cer, în continuare, demisia,

„Rezultatele din ultimele etape, dar mai ales jocul mediocru al echipei noastre au pus pe gânduri o mare parte din cei ce conduc destinele Argeșului. Mihăiță Ianovschi dovedește încă o dată că modul în care a fost crescut de tatăl și bunicul său în spiritul alb violet îl obligă să iasă din scenă cu fruntea sus decât să se zbată în mediocritate. În schimb, celălalt actor al acestui joc de prost gust încearcă din toate puterile să țină cu dinții de un post de care a demonstrat în mod constant ca nu este demn, norocul fiind de fiecare dată o invariabilă în atingerea anumitor obiective.

Ce deranjează cel mai mult este faptul că el are susținerea din umbră a anumitor personaje dubioase ce încearcă să își facă imagine prin acest club. Peluza Nord Pitești cere public "omului de cuvânt" de la primărie ca acum, în ceasul al 12-lea, să ia cât mai repede o decizie și să îl demită pe Andrei Prepeliță. Cerem de asemenea să nu mai permită ca oameni precum Tudose să iasă în față și să vorbească despre echipă când aportul de capital tinde spre 0. Dacă își dorește cu adevărat să își facă imagine prin F.C. Argeș îl invităm pe domnul Tudose să vină cu investiții serioase la echipă, că de vorbe și planuri suntem sătui. Pleacă Prepeliță!

Nu putem trece cu vederea nici atitudinea jucătorilor noștri care par din ce în ce mai clar să joace pentru bani decât pentru ceea ce înseamna F.C. Argeș. Vrem o schimbare în joc și mentalitate și ne dorim ca în urmatoarele meciuri să vedem din partea lor mai multă atitudine, determinare, și daruință, pentru că aici nu este orice club de expirați. Jucați fotbal sau plecați!”, se arată într-un comunicat de presă al Peluzei Nord Pitești.

Foto: Facebook - Peluza Nord Pitești


Alex Vlaicu

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea