Lucrări importante finalizate în 2021 la Dârmănești, planuri îndrăznețe pentru 2022

 

# Primarul Emilian Ciolan:  ”2021 a fost un an greu!”

La Dârmănești, primarul Emilian Ciolan se simte motivat la intrarea în noul an, având lucrări de finalizat și proiecte îndrăznețe  pentru 2022.

În luna decembrie a anului trecut, stadiul lucrărilor la terenul de sport din incinta şcolii de centru din Dârmănești ajunsese la 70%. De asemenea, tot la Școala Dârmănești se lucra la o platformă de acces și la o parcare, iar centrala termică de la Primărie urma să fie înlocuită cu una mai eficientă.

„Am încheiat lucrările de reabilitare la Drumul lui Briceag, iar Drumul lui Manoloiu a fost pregătit pentru asfaltare și tragem speranțe ca până la finele anului să turnăm și asfaltul, urmând ca plata către constructor să fie făcută în 2022.

De asemenea, vom realiza o rețea de iluminat public pe o lungime de 200 de metri, într-o zonă din Piscani, unde urmează a se construi aproximativ 10 case. Una peste alta, a fost un an greu. Și mă refer la greutățile întâmpinate în primul rând de oameni, afectați din punct de vedere financiar de criza generată de epidemia de COVID-19, fapt reflectat inclusiv în încasările relativ mici din taxe și impozite pe care le-am înregistrat în acest an. Și în plan investițional lucrurile au mers cu greutate. De la Guvern n-am primit niciun leu, ca și anul trecut, de altfel. Doar Consiliul Județean Argeș ne-a mai ajutat. Nu cu cât ne-am fi dorit, însă și acolo au fost puțini bani, iar solicitări de finanțare din partea UAT-urilor, multe. Sperăm totuși ca anul viitor să primim finanțare guvernamentală pentru cele două proiecte depuse pe Programul Anghel Saligny. Ambele vizează realizarea sistemului de canalizare, în satele Piscani, Negreni, Dârmănești și Valea Rizii”, spunea primarul Emilian Ciolan.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea