Fântâna de la Ilma, din comuna Bradu, va fi sfințită de Izvorul Tămăduirii

Vești bune pentru locuitorii comunei Bradu! După ce lucrarea de forare a unui puț de mare adâncime pentru furnizarea apei potabile în zona lacului Ilma a fost realizată încă din toamna anului trecut, în zonă vor continua și alte lucrări importante. Administrația locală dorește amenajarea trotuarului, precum și asfaltarea străzii Lacului. Aceste lucrări se doresc a fi realizate până la Paște. De asemenea, pe 29 aprilie, de sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, se va sfinți apa, la fântâna de la Ilma, din satul Bradu de Sus.

„În momentul de față, puțul este funcțional, lumea poate să își ia apă fără nicio problemă. Buletinul de analize este fără probleme. Va urma amenajarea zonei. Pănă la Izvorul Tămădurii vrem să facem trotuarul de jur împrejur și să asfaltăm strada Lacului”, a precizat primarul Dan Stroe.

 

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, instituția care asigură supravegherea și controlul monitorizării calității apei potabile, a stabilit că apa din fântânile din Bradu este conformă cerințelor de calitate și nu creează riscuri pentru sănătatea publică. DSP Argeș a emis, astfel, în luna ianuarie buletinele de analiză microbiologică pentru fântânile din Bradu de Jos, din Bradu de Sus și pentru cea din satul Geamăna.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea