CS Mioveni – șase meciuri fără înfrângere

 

CS Mioveni continuă șirul rezultatelor bune. Echipa din Mioveni a obținut un punct în meciul cu Farul Constanța. Jocul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

CS Mioveni i-a încurcat pe constănțeni, aceștia nu au reușit să își consolideze poziția în zona de play-off, dând astfel o mână de ajutor și lui FC Argeș. În etapa următoare, pe 13 februarie, va avea loc derby-ul Argeșului. CS Mioveni se va deplasa în Trivale pentru a evolua împotriva lui FC Argeș.

 

CS Mioveni – Farul Constanța 1-1. Ambele goluri ale meciului s-au marcat în prima repriză. Mioveni-ul a deschis scorul în minutul 20, prin Scarlatache. Constănțenii au restabilit egalitatea în minutul 38, prin Adrian Petre, cu un șut din interiorul careului. Cea de-a doua repriză a fost una săracă în ocazii. Elevii lui Alexandru Pelici au reușit să conserve rezultatul, lucru reușit și prin faptul că jucătorii lui Hagi nu au mai găsit forța necesară să înscrie.

 

CS Mioveni trece printr-o formă foarte bună. Nu a pierdut nicio partidă în ultimele șase etape, obținând patru egaluri și două victorii!

Farul Constanța rămâne pe locul șase, cu un total de 36 de puncte, la un singur punct în fața celor de la Rapid și FC Argeș. În schimb, CS Mioveni ocupă locul 12, cu 27 de puncte.

Foto: CS Mioveni

 

A.V.


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea