Primarul Ion Georgescu – agresat de Stelică Crăciun: „Este un incident care m-a șocat”

 

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a fost agresat vineri seara de Stelică Crăciun, în biroul de la Primărie. Acesta ar fi intrat neanunțat în biroul său, fiind însoțit de alți bărbați. Primarul susține că a fost agresat fizic și verbal de Stelică Crăciun. În acest sens, Ion Georgescu a depus o plângere la poliție.

 

„În jurul orei 21:15 m-am pomenit cu Stelică Crăciun și cu încă un domn la mine în birou, începând să-l înjure pe fostul comisar Mihalcea și pe mine. A fost o mică altercație în birou, în care postul de pază a reușit să îl scoată afară din birou. Am chemat Poliția orașului Mioveni. A fost o altercație verbală și fizică. (...) Eu nu am vorbit cu el în ultimii 7-8 ani, nu mă intersectez cu el, el este dintr-o comunitate vecină. Am depus plângere la poliție. Este un incident care m-a șocat. Este foarte grav.”, a declarat primarul Ion Georgescu, pentru Antena 3.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la o stare conflictuală la sediul Primăriei localității Mioveni, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a precizat următoarele:

„În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”.

 


A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea