Toleranță zero, la Budeasa, față de cei care aruncă gunoiul pe domeniul public

În ultima perioadă, Poliția Locală Budeasa a acordat o atenție sporită depistării gropilor de gunoi ad-hoc și au aplicat sancțiuni usturătoare celor care au aruncat deșeuri în zone nepermise.

Astfel, în timpul activităților de patrulare, polițiștii locali au descoperit un depozit ilegal de deșeuri în zona barajului. Aceștia au efectuat demersuri în vederea identificării provenienței acestor deșeuri și nu a durat foarte mult până când autorul faptei a fost descoperit. Acesta a fost sancționat, conform HCL 77/2021, cu suma de 2.000 de lei, fiind dispusă ca măsură complementară și salubrizarea zonei.

Poliția Locală Budeasa transmite cetățenilor ca astfel de acțiuni vor mai avea loc, iar persoanele care încalcă legea și aruncă deșeuri la întâmplare vor fi bune de plată și riscă să rămână fără vehiculul cu care transportă resturile.

 

De asemenea, pentru a nu deveni o normalitate, cetățenii sunt rugați să semnaleze cu încredere aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toti la numerele de telefon: 0248 236 457 - Primăria Budeasa sau 0753 054 640 - Poliția Locală Budeasa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea