Primăria Pitești va achiziționa un teren pentru amenajarea sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal

# Se vor realiza două benzi de circulație pe sensul de intrare în intersecție dinspre DN 65

Prin contractul încheiat între Administrația Domeniului Public Pitești, în calitate de beneficiar și General Trust Argeș – lider de asociere, HVID Consulting Group, în calitate de executanți, s-a contractat lucrarea de amenajare a unui sens giratoriu la intersecția străzilor DN 65 – DJ659 – strada Primăverii și Calea Craiovei. Lucrarea este una necesară ținând cont că în zonă traficul este îngreunat.

Lucrarea a fost propusă să se execute pe suprafața de 3966 mp, din care 2898 mp pe UAT Pitești și 1068 pe UAT Bradu. La faza de proiectare s-a constatat că este nevoie de o suprafață suplimentară, de 64 mp, pentru realizarea a două benzi de circulație pe sensul de intrare în intersecție dinspre DN 65, spre Pitești și Bradu. În acest sens, Primăria Pitești dorește să achiziționeze suprafața respectivă. Urmează ca în ședința viitoare de Consiliu Local Pitești să fie desemnată o comisie de negociere pentru achiziționarea terenului în suprafață de 64 mp.

 

„Este nevoie de achiziționarea unei suprafețe de  pământ. Este vorba de 64 de mp. Am luat legătura cu proprietarii. E vorba de zona de lângă stația GPL. Sensul Giratoriu va fi cu două benzi de circulație. Vom veni în Consiliul Local cu un proiect pentru a stabili o comisie de negociere”, a precizat primarul Cristian Gentea.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea