Alina Gorghiu își dorește competiție la șefia PNL Argeș

# Gelu Tofan nu renunță la șefia PNL Pitești

Decizii importante, săptămâna trecută, în cadrul PNL Argeș. Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, nu renunță cu una, cu două la funcția de președinte al PNL Pitești. Acesta a contestat la Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL decizia de dizolvare a Biroului Permanent Local al PNL Pitești. De asemenea, Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, a declarat că își dorește competiție internă pentru șefia organizației.

Pe 10 februarie, în cadrul întrunirii Biroului Permanent Județean, președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, a prezentat o analiză a situației politice naționale și deciziile care au fost luate în plan guvernamental. De asemenea, au fost abordate diverse teme organizatorice si au fost adoptate mai multe hotărâri. De asemenea, președintele PNL Argeș a precizat în cadrul ședinței de BPJ că urmează să fie trimisă către Curtea de Onoare și Arbitraj a PNL contestația depusă de președintele suspendat al organizației PNL Pitești, domnul Gelu Tofan, privind dizolvarea Biroului Permanent Local al PNL Piteștii.

 

În privința alegerilor interne, Alina Gorghiu a susținut ideea de competiție internă: „Eu sunt adepta  competiției și a dezbaterii dar îmi doresc să fie una elegantă și bazată pe proiecte”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea