Competiție la șefia PNL Pitești. Ana Stan: „M-am înscris în cursă”

Va fi o competiție adevărată pentru șefia PNL Pitești. Sperăm să fie una mult mai serioasă și organizată, ținând cont că la ultimele alegeri a fost scandal și circ.

Mihai Coteț, președintele interimar al PNL Pitești, a propus data de 12 martie 2022 pentru organizarea alegerilor interne la organizația municipală. Nu este un secret pentru nimeni că Mihai Coteț va candida, dorind astfel să-și consolideze funcția pe care o ocupă în prezent. Se anunță, însă, o competiție reală.

Acesta va avea un contracandidat pe măsură. Consilierul local Ana Stan și-a anunțat și ea candidatura pentru șefia PNL Pitești. „Da, este adevarat, m-am înscris în cursă! Mă caracterizează fermitatea dar și modul elegant și direct de a aborda orice provocare și îmi doresc și de la partea adversă aceeași conduită! Competiția nu trebuie să sperie, doar așa partidul va avea de câștigat!”, ne-a precizat consilierul local Ana Stan.

 

Iar Ana Stan dorește să aducă unitate în PNL Pitești, să creeze acel echilibru de care organizația are mare nevoie acum.

„Sunt om de echipă, de dialog și sunt convinsă că pot stabili un echilibru între actualele “tabere” create în organizația piteșteană. Am suficientă experiență politică, dublată de experiență de viață, care îmi dau încredere că pot aduce unitatea și nu dezbinarea între oamenii din partid care acum s-au poziționat în diferite părți ale baricadei”, a mai adăugat Ana Stan.

Rămâne de văzut dacă se vor mai înscrie în cursa internă și alți liberali. Candidaturile se pot depune, cel târziu ,cu cinci zile înainte de data stabilită pentru alegeri.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea