Pas important pentru preluarea celor 17 hectare de la stadionul „Nicolae Dobrin”

A fost făcut un nou pas important pentru preluarea terenului de la stadionul „Nicolae Dobrin”. După multe încercări, terenul de 17 hectare de lângă stadion ar putea să treacă, în sfârşit, în domeniul public al municipiului Pitești.

„Suntem pe drum cel bun cu preluarea celor 17 hectare de la stadion. În sfârșit, Hotărârea de Guvern a plecat de la Ministerul Sporturilor. Sunt niște observații la Dezvoltare, observații numai de formă, nu de fond. Am discutat cu dl ministru Novac. A spus că imediat ce aceste solicitări de modificare ajung la Ministerul Sportului, în cel mai scurt timp vor fi  implementate și retransmise la Dezvoltare. După Dezvoltare, la Finanțe deja am discutat  cu dl ministru și avizul ne va fi dat foarte rapid. Rămâne Justiția, după care promovarea în Guvern. Avem mare nevoie de ele pentru terminarea proiectului Stadionului Nicolae Dobrin și a celui de atletism”, a precizat primarul Cristian Gentea.

De asemenea, city managerul Lucrețiu Tudor i-a asigurat pe cetățeni că sunt realizate, săptămânal, discuții cu proiectanții stadionului de fotbal „Nicolae Dobrin” din Pitești.

„Îi asigurăm că nu lăsăm niciun amănunt la voia întâmplării. Va fi, într-adevăr, o bijuterie pentru Pitești, așa cum domnul primar își dorește. Dânsul este cel mai aspru critic al acestei investiții. În final, când această proiectare va fi gata, vă asigurăm pe toți că va fi un complex sportiv. Cu siguranță va fi cel mai frumos din țară și poate rivaliza cu orice alt stadion construit în ultimii ani, de această capacitate, 15.000 spectatori, de la nivel european de est”, a precizat administratorul public al Piteștiului, Lucrețiu Tudor.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea