Universitatea din Pitești și-a făcut trust media!

# UPIT Media - un nou început: puternic, dinamic, complex și gata de noi provocări!

Eveniment important pentru Universitatea din Pitești! Instituția de învățământ superior și-a făcut trust media. Astfel, sub numele de UPIT Media, care ani de zile a fost publicație online, apare în Argeș un trust de presă care tratează teme de interes pentru mediul academic, dar și pentru societatea civilă și mediul de afaceri.

Așa cum a spus de nenumărate ori, rectorul Dumitru Cirleșan, a dorit să deschidă Universitatea din Pitești către Cetate, către partenerii alături de care ar putea contribui la formarea unor studenți valoroși, într-un climat profesional dintre cele mai bune. De altfel, de la preluarea conducerii universităii, Chirleșan a promovat o politică colaborare cu importanți actori economici și sociali din județ.

 

„UPIT Media - un nou început: puternic, dinamic, complex și gata de noi provocări!  News, TV, Radio..., aproape ca în reclame: 3 în 1; de fapt, portal prin care Universitatea din Pitești iese în lume ca să arate că e parte a lumii!”, se arată într-o informare postată pe site-ul trustului.

 

De asemenea, UPIT Media reprezintă un pas important pentru pregătirea studenților de la specializarea Jurnalism, care vor putea aplica în cele mai bune condiții profesionale ceea ce învață la cursuri. Universitatea dispunea și până acum de aparatură și echipamente pentru cursurile de radio și TV, dar apariția noului trust UPIT Media reprezintă o surpriză și o mare bucurie pentru studenții și pentru profesorii de la Jurnalism.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea