Ce pregătește primărița Elena Lasconi pentru Câmpulung, în 2022?

# Bugetul se anunță a fi cel mai mic din ultimii trei ani # Elena Lasconi: ”Veți vedea cea mai mare transformare în bine a orașului”

Vineri, 11 februarie, Consiliul Local Câmpulung a votat bugetul municipiului pe anul 2022. În joc sunt venituri de 14 milioane de euro și un excedent de 4 milioane de euro, sume care nu o mulțumesc pe primărița Elena Lasconi. Aceasta a declarat că se bazează pe atragerea de fonduri europene în valoare de 150 de milioane de lei, pentru a realiza investiții importante la Câmpulung, bugetul din 2022 fiind cel mai mic din ultimii trei ani.

Printre proiecte se numără finalizarea bulevardului Pardon, amenajarea de spații verzi și locuri de joacă, extinderea rețelelor de gaze, canalizare, apă.

 

„Să înceapă o nouă săptămână! Va fi una cu multe provocări, dar cum ar fi viața dacă mereu am alege drumul ușor?

Este săptămâna bugetului. După, începem anul decisiv al dezvoltării Câmpulungului prin proiectele pe care le depunem anul acesta pe fonduri europene.

În plus, anul acesta veți vedea cea mai mare transformare în bine a orașului odată cu finalizarea bulevardului Pardon, amenajarea a zeci de mii de metri pătrați de spații verzi și locuri de joacă la nivel european. O să fie și multe lucruri care nu vor fi la fel de vizibile, însă sunt esențiale. Continuăm extinderea rețelelor de gaze, canalizare, apă și foarte important, dar nu se vede, vom depune documentații pentru a obține peste 150 de milioane lei din fonduri europene.

Adică, de câteva ori mai mult decât s-a investit în Câmpulung în ultimii 32 de ani. Sigur o să fie bine!”, a scris Elena Lasconi pe Facebook, săptămâna trecută, înaintea votului CL pe bugetul lui 2022.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea