Bugetul Mioveniului, votat în unanimitate!

# Varianta ocolitoare a orașului – din nou în discuție

Consiliul Local Mioveni, întrunit, săptămâna trecută în ședință extraordinară, a aprobat în unanimitate Bugetul de Venituri și Cheltuieli al UATO Mioveni pe anul 2022, în sumă de 164.705,49 mii lei.

În deschiderea ședinței dl Ciaușu Ion a depus jurământul de ales local, în urma validării mandatului de consilier local de către Judecătoria Pitești. În urma jurământului și prin îndeplinirea procedurilor legale, Ciaușu Ion a ocupat postul din Consiliul Local Mioveni lăsat liber de Bogdan Minciunescu, care a renunțat la mandat pentru a putea ocupa funcția de subprefect de Argeș.

În cadrul ședinței au mai fost aprobate Bugetele de Venituri și Cheltuieli pe anul 2022 al Centrului Cultural Mioveni, Spitalului Orășenesc Mioveni, al Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL și Societății Servicii Generale Mioveni SRL.

 

De asemenea, a mai fost aprobat programul anual privind acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile bugetului local pentru activități nonprofit de interes local și general care cuprind proiecte și programe sportive, precum și cererea de finanțare și devizul general pentru “Varianta ocolitoare a orașului Mioveni (centura)- tronson I” în vederea depunerii în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea