Fostul deputat de Argeș, Daciana Sârbu, și-a deschis a patra cofetărie!

# Soția lui Victor Ponta a dat lovitura în afaceri și nici pandemia nu i-a pus bețe în roate

Fostul parlamentar PSD Argeș, Daciana Sârbu și-a deschis a patra cofetărie în București. Cele patru cofetării sunt deschise în centrul și în zona de nord a Bucureștiului și au în meniu rețete clasice din gastronomia franceză, dar și prăjituri clasice românești, din celebrele rețete ale copilăriei. Deși domeniul HoReCa a traversat o perioadă extrem de dificilă în pandemie, Daciana Sârbu nu a dus lipsă de clienți, ba chiar afacerea sa cu prăjituri gustoase și sănătoase a crescut.

“Îmi doresc ca business-ul să crească în continuare, în acelaşi mod organic, controlat ca şi până acum: vrem să ne asigurăm că oferim mereu aceeaşi calitate şi să ne păstrăm atenţia pentru detalii”, a declarat Daciana Sârbu, pentru Adevărul.ro.

 

În 2004, Daciana Sârbu a fost aleasă deputat pe listele PSD Argeș și a rămas în funcție până în anul 2007, când a plecat la Parlamentul European, în calitate de eurodeputat. În 2015, fiind încă implicată în politică și în P.E, Daciana a deschis prima cofetărie, după ce a absolvit cursuri de specialitate la Paris.

De ani buni a renunțat la politică și s-a dedicat pasunii sale.

”Eu îmi doream foarte mult un loc cu prăjituri bune, unde să merg cu fiica mea, Irina, și să povestim. E greu să găsești un dulce bun pentru cei mici și, în același timp, în care părinții să aibă încredere. Lucru care m-a motivat să îmi imaginez cum ar arăta cofetăria ideală pentru toate vârstele”, declara Daciana Sârbu, în trecut, pentru Click!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea