Fostul șef al Poliției Mioveni - premiat de primarul Ion Georgescu

În cadrul ședinței ordinară din luna februarie a Consiliului Local Mioveni, desfășurată joi seara, administrația locală l-a premiat pe comisarul șef Cristian Mihalcea. Fostul șef al Poliției Mioveni a primit o plachetă de onoare și o distincție, cu ocazia pensionării, pentru întreaga sa activitate profesională.

"În deschiderea ședinței, în numele administrației orașului, în semn de mulțumire și apreciere pentru întreaga sa activitate profesională, desfăsurată timp de 38 de ani, dintre care mai bine de 20 de ani la conducerea poliției orașului Mioveni, am oferit o plachetă de onoare și o distincție domnului comisar șef Cristian Mihalcea, cu ocazia pensionării.

După o lungă carieră, îi urez proaspătului pensionar multă sănătate și să se bucure de liniște mult timp de acum înainte!", a transmis primarul Ion Georgescu.

De asemenea, în cadrul şedinței de joi seara, Consiliul Local a aprobat o serie de proiecte de hotărâri, printre care studiul de audibilitate pentru Orașul Mioveni, indicatorii tehnico-economici pentru restaurarea și amenajarea ansamblului Bisericii Sf. Gheorghe, graficul de execuție a serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție în orașul Mioveni pentru anul 2022, planul de acțiune pentru Energia Durabilă și Climă al orașului Mioveni 2021-2030, închirierea unui spațiu din incinta Sălii Sporturilor Mioveni, pentru activități sportive, nominalizarea reprezentanților Consiliului Local al orașului Mioveni care să facă parte din Consiliul de administrație al Liceului Tehnologic ”Construcții de Mașini Mioveni” și al Grădiniței cu program normal ”Florile Soarelui” pentru perioada 2022-2024.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea