Sediu de 12,8 milioane de lei pentru DNA Pitești

 

# Așa va arăta noul sediu al DNA Pitești după amenajare

Investiție importantă la Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Pitești! Viitorul sediu al instituției intră într-un proces de extindere și de reparații curente.

 

DNA Pitești funcționează, în prezent, într-un spațiu închiriat, situat în zona Rolast. Instituția urmează să se mute într-o clădire ce va proaspăt reabilitată. Este vorba despre un imobil ce a aparținut Serviciului Român de Informații dar care a fost trecut, prin Hotărâre de Guvern, în 2015, în administrarea Direcției Naționale Aticorupție. Noul sediu al instituției va fi situat în municipiul Pitești, pe strada Calea Câmpulung, în zona Podul Viilor.

 

 

Investiția este finanțată de Compania Națională de Investiții, licitația fiind încărcată pe SEAP de marți, 15 februarie. Este vorba de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: “Extindere și reparații capitale sediu ST DNA Pitești, Municipiul Pitesti, judetul Arges”. Valoarea estimată a lucrării este de 12.840.808,12 lei, fără TVA.

Astfel, cheltuielile pentru obținerea și amenajarea terenului sunt estimate la 248.584,00 lei, cele pentru asigurarea utilitățile necesare obiectivului – 80.151,00 lei, cele pentru proiectare și asistență tehnică - 470.740,07 lei, cele pentru investiția de bază – 11.747.642,00 lei și pentru organizare șantier – 293.691,05 lei.

Data limită pentru depunerea ofertelor este de 7 martie.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea