Peste 87% dintre posturile din Inspectoratul de Poliție Argeș sunt ocupate

 

 

La sfârșitul anului 2021, gradul de ocupare al posturilor din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș era de peste 87%, se arată în raportul de activitate al instituției. De asemenea, anul trecut peste 5% dintre polițiștii încadrați și-au suspendat raporturile de serviciu cu unitatea, 90% dintre aceștia cu drept de pensie.

În urma concursurilor organizate pe parcursul anului 2021, au fost ocupate 16 funcții de conducere, iar prin concursurile cu recrutare din sursă externă, au fost ocupate 26 de posturi vacante de ofiţeri de poliţie, 16 posturi de agenţi de poliţie și 7 posturi vacante de personal contractual. Începând cu data de 3 august 2021, la nivelul IPJ Argeș, a fost înființat Serviciul Pregătire Profesională, structură specializată din cadrul inspectoratului, care asigură managementul activităţilor de formare profesională. Pregătirea în domeniul tacticii și intervenției polițienești a vizat, cu precădere, structurile operative, cu prioritate pentru structurile de poliție rutieră, ordine publică precum și elevii și studenții instituțiilor de învățământ, aflați în stagiul de practică.

Din fondurile bugetare alocate pentru anul 2021, au fost efectuate lucrări de reparaţii/întreţinere/amenajare/modernizare a spaţiilor de lucru pentru poliţişti și au fost realizate revizii tehnice și reparații curente, pentru menținerea în stare de operativitate a autospecialelor.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea