Fostul ministru de Externe al României își face casă la Brăduleț

Fostul ministru de externe al României, Teodor Baconschi, a solicitat mai multe documente (autorizații) pentru ridicarea unei locuințe în frumoasa zonă a Brădetului.  Fostul demnitar calcă, astfel, pe urmele altor ”celebrități” care au construit în zonă, printre care se numără și fostul președinte al țării Emil Constantinescu.

Baconschi deține, în localitatea argeșeană, din anul 2011, un teren intravilan de 2200 m.p., dobândit prin cumpărare

Theodor Baconschi a lucrat pentru o perioadă ca Director al Editurii Anastasia (1995-1997). În paralel, a predat ca lector asociat un curs de antropologie religioasă la Facultatea de Filosofie a Universității din București, lucrând și ca redactor-șef la emisiunea “Viața spirituală” de la TVR.

 

În 2005, a fost numit secretar de stat pentru Afaceri Globale în Ministerul Afacerilor Externe. Din  2006, Teodor Baconschi deține funcția de consilier prezidențial la Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă. Pe 2 august 2007, a fost numit de către Președintele României ambasador extraordinar și plenipotențiar în Franța. La data de 4 martie 2008, a fost numit și în calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Principatul Andorrei și în Principatul Monaco. Între decembrie 2009 și ianuarie 2012 a îndeplinit mandatul de ministru al Afacerilor Externe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea