Încă un pas spre reabilitarea DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni!

Se aud vești bune! Săptămâna trecută, pe 14 februarie, a fost desemnat câștigătorul contractelor pentru avizarea lucrărilor și pentru elaborarea Studiului de fezabilitate necesar reabilitării DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că acest sector de drum are o lungime de 23 de km va realiza legătura între Autostrada Sibiu-Pitești și DN7.

„A fost desemnat câștigătorul contractelor pentru avizarea lucrărilor și pentru elaborarea Studiului de fezabilitate necesar reabilitării DN 73C între Curtea de Argeș și Tigveni.

- Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru DN73C, între km 44,800 și km 55,00 (Lotul 1), între Curtea de Argeș și Tigveni are termenul contractual de 11 luni de la data semnării.

 

- Elaborarea Studiului de fezabilitate pentru reabilitarea DN73C, între km 55,00 și km 68,00 (Lotul 2), între Tigveni și Municipiul Râmnicu Vâlcea, are termenul contractual de 14 luni de la data semnării.

Acest sector de Drum Național, cu o lungime de peste 23 de km va realiza legătura între Autostrada Sibiu-Pitești și DN7, în apropierea Municipiului Râmnicu Vâlcea.”, a postat ministrul Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea