Lansarea partidului ”Forța Dreptei” al lui Orban se va face în Argeș!

Partidul Forța Dreptei, condus de Ludovic Orban, a fost înregistrat oficial! Surpriza este că lansarea noului partid se va face în Argeș, iar cel care va gusta din plin momentul, după o pauză de scenă, este deputatul Adrian Miuțescu, fostul președinte al PNL Argeș. Pentru loialitate, Orban îl va recompensa pe Miuțescu cu funcția de președinte al Forța Dreptei, filiala Argeș, și – mai mult ca sigur – chiar cu o funcție de vicepreședinte la nivel național.

”Ca membru fondator al acestui partid, pot garanta că Forța Dreptei va practica un liberalism național puternic ancorat în tradiții, obiceiuri și datini, liberalism care are la bază familia, biserica, comunitatea locală și școala, fără de care societatea nu poate merge înainte. Noul partid își propune să echilibreze scena poltiică și să apere principiile liberale, conservatoare.

 

Sub sloganul “Prin noi înșine”, Forța Dreptei susține apartenența României la Uniunea Europeană și NATO, dar pune preț pe valorile românești. Faimoasa doctrină economică liberală, din prima jumătate a secolului al XX-lea, poartă numele unui articol scris în 1905 de către Vintilă I.C. Brătianu, care avea s-o implementeze ca ministru de Finanțe. Pentru a onora memoria Brătienilor, lansarea partidului Forța Dreptei se va face în județul Argeș.”, a anunțat Miuțescu, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea