Simona Bucura Oprescu: „3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte prin Programul Anghel Saligny”

Deputata Simona Bucura Oprescu informează că în cadrul Programului Naţional „Anghel Saligny” au depus proiecte un număr de 3100 de unități administrative teritoriale. Valoarea totală a proiectelor este de peste 137 de miliarde de lei.

„Dintr-un total de 3.328 de consilii județene, municipii, orașe și comune, 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale au depus proiecte pentru a fi finanţate prin Programul „Anghel Saligny”! Valoarea totală a proiectelor depuse este de circa 137 de miliarde de lei.

Fondurile din Programul Naţional „Anghel Saligny” pot fi folosite pentru proiecte de alimentare cu apăși stații de tratare a apei, sisteme de canalizare și stații de epurare a apelor uzate, drumuri publice județene, interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților; poduri, podețe, pasaje sau punți pietonale, sisteme de distribuție a gazelor naturale și racordul la sistemul de transport al gazelor naturale, care au autorizație de construire valabilă”, informează Simona Bucura Oprescu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea