Mai multe autovehicule militare NATO au fost implicate într-un accident pe Valea Oltului

Un accident rutier în care a fost implicat un convoi NATO care tranzita Valea Oltului s-a produs joi, 24 februarie, în judeţul Vâlcea.

Coliziunea între trei autovehicule militare, conduse de cetăţeni americani, a avut loc la km 217 + 600 m, al DN 7 / E 81, pe raza localităţii Călineşti din Brezoi, județul Vâlcea.  Conform IPJ Vâlcea, în urma accidentului au existat doar pagube materiale, fără încărcătură militară, ale Convoiului militar NATO. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 217+600 de metri, în zona localității Călinești, județul Vâlcea, însă valorile de trafic rămân ridicate. Timp de câteva ore s-a circulat alternativ pe Valea Oltului.

Convoiul militar a intrat în ţară miercuri seara, pe la punctul de frontieră Nădlac, din judeţul Arad, fiind format din aproximativ 70 de trailere cu transportoare blindate Striker, dar şi cu piese de artilerie şi unităţi sanitare. Contingentul TASK Force Cougar a înnoptat în zonă pentru a le permite şoferilor să respecte timpul legal de odihnă. Joi dimineaţa convoaiele, formate din câte 20 de tiruri, au pornit spre baza de la Mihail Kogălniceanu, dar s-au blocat pe Valea Oltului, în urma coliziunii celor trei autovehicule, informează adevărul.ro.

Foto: IPJ Vâlcea

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea