Noul subprefect al județului a depus jurământul

Ciprian Neculăescu a depus joi, 24 februarie, jurământul în calitate de subprefect al județului Argeș. La depunere au fost prezenți prefectul Radu Perianu, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, și subprefectul Bogdan Minciunescu.

“Este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Mulțumesc pentru încrederea acordată, nu voi dezamăgi! Vom face echipă bună pentru cetățenii județului Argeș!”, a spus Ciprian Neculăescu, fost consilier local la Câmpulung.

Acesta a devenit al doilea câmpulungean propus de PSD Argeș pentru funcția de subprefect al județului, după Gheorghe Marin.

„Am intrat într-o zonă de normalitate. Așa cum s-a negociat în cadrul coaliției, PSD are doi subprefecți în Argeș. Echipa este formată. Îi urăm succes domnului Nicolăescu. Avem nevoie de un sprijin real pentru tot judeţul Argeş, pentru tot ceea ce înseamnă viitorul acestui judeţ. Le urăm succes și să fie într-un ceas bun!”, a declarat Ion Mînzînă.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea