Regele rromilor îi declară război lui Constantin Nicolescu

# Dan Stănescu: “Să-l văd eu pe Constantin Nicolescu cum va veni în campanie. Ţiganii îl vor lua cu pietre”. # Dan Stănescu: “L-am rugat pe Constantin Nicolescu să dea măcar câte 200 lei pentru fiecare rrom care a muncit pe drumul Bârla-Miroşi, să aibă şi ei un ban de sărbători”. Dan Stănescu, “Regele Internaţional al tuturor rromilor creştini de pretutindeni” a început războiul cu Constantin Nicolescu. “Constantin Nicolescu a adus un mare prejudiciu Casei Regale prin promisiunile făcute mie, ca Rege al tuturor rromilor, iar eu, la rândul meu, în baza cuvântului dat de Constantin Nicolescu am promis rromilor că vor avea ce pune copiilor pe masă. Rromii au muncit tot anul 2011 la săpat şanţuri, la tăiat de acostamente, iar Nicolescu ne-a minţit şi nu ne-a dat banii. Îl dau în judecată pe Constantin Nicolescu!”, a spus Dan Stănescu.

Firma prinţului Marius Stănescu, mărul discordiei între Casa Regală şi Consiliul Judeţean

SC Avesta Impex Mary SRL este condusă de fratele regelui Dan Stănescu, Marius Stănescu. Acesta susţine că a executat lucrări în valoare de 2.500.000 lei pe DJ 679 A Bârla-Căldăraru. Societatea pe care o conduce a înaintat către Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş în data de 24.01.2012 o invitaţie la conciliere. Prin această invitaţie, reprezentanţii SC Avesta Impex Mary SRL, vor să rezolve pe cale amiabilă stingerea litigiului cu privire la debitul de 2.500.000 lei, pentru care societatea susţine că a efectuat lucrări de săpat şanţuri, tăiere acostamente pe drumul judeţean Bârla-Căldăraru. În această invitaţie la conciliere, reprezentanţii firmei susţin că au săpat manual şi mecanic şanţuri, au tăiat acostamente pe o lungime de 23.700 m, au încărcat şi transportat pământul rezultat din săpatul şanţurilor la 15 km.

Dan Stănescu a împrumutat cu sume de bani firma fratelui pentru a putea plăti angajaţii

După multe drumuri făcute fără succes la Consiliul Judeţean, dar şi la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş, Dan Stănescu a decis să împrumute firma condusă de fratele său, pentru a putea să plătească oamenii care au muncit la acest drum. “L-am rugat pe Constantin Nicolescu să dea măcar câte 200 lei pentru fiecare rrom care a muncit pe drumul Bârla-Miroşi să aibă şi ei un ban de sărbători. Am fost şi cu lista cu numele celor care au lucrat la dumnealui, dar nu s-a rezolvat nimic. Am fost nevoit să împrumt firma fratelui meu cu bani mulţi întrucât oamenii începuseră să vină la palat pentru a-şi cere drepturile pe munca depusă”, spune Dan Stănescu.

Dan Stănescu: “Nu am vrut să se ajungă aici. Tatăl meu a avut o relaţie foarte bună cu Constantin Nicolescu

Regele rromilor susţine că a încercat toate posibilităţile pentru a se soluţiona acest conflict pe cale amiabilă: “Tatăl meu a avut o relaţie foarte bună cu Constantin Nicolescu. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar am făcut toate eforturile pentru a rezolva acest conflict pe cale amiabilă. Nu-mi pot pune supuşii în cap din cauza preşedintelui Nicolescu. Nici măcar nu mă mai primeşte în audienţă. Păcat că reacţionează aşa. Dumnealui când a venit la noi la palat i s-au deschis larg porţile şi nu a aşteptat pe la uşă. Eu am fost la dumnealui la cabinet de mai multe ori şi ori nu m-a primit, ori mă punea să aştept câteva două ore pe la uşa dânsului. Să-l văd eu pe Constantin Nicolescu cum va veni în campanie. Ţiganii îl vor lua cu pietre. Nu am vrut să se ajungă aici.”

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş susţine că aceste lucrări au fost efectuate illegal

Am luat legătura cu reprezentanţii Regiei de Drumuri Judeţene pentru a vedea care este punctul dumnealor de vedere în privinţa situaţiei conflictuale pe care o au cu această societate comercială. Directorul Sorin Ivaşcu, împreună cu Alina Nicolau, Director Tehnic de Producţie, ne-au spus că aceste lucrări au fost făcute ilegal. “Au intrat pe drumuri şi au început lucrările fără a avea avizul nostru. Au făcut lucrări chiar şi pe drumurile naţionale”; susţine Sorin Ivaşcu.  Pentru a ne întări cele spuse de directorul Ivaşcu, Alina Nicolau ne-.a pus la dispoziţie o înştiinţare către SC Avesta Impex Mary SRL, prin care Regia de Drumuri soma societatea să înceteze lucrările pe domeniul public al judeţului Argeş şi chiar atrăgeau atenţia că această faptă poate fi sancţionată cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea