Cu mâna întinsă, Adrian Miuțescu adună adepți pentru „Forța Dreptei”

# Din ciclul: „Pușca și cureaua lată/ Ce băiat erai odată…”

Deputatul Adrian Miuțescu a ajuns la munca de jos! Dacă în urmă cu câteva luni împărțea funcții prin Argeș, iar instituțiile publice îi erau la degetul mic, că a aflat și DNA-ul de combinațiile fostului șef PNL Argeș, mai nou, Miuțescu a ajuns să facă lobby pentru a înscrie oameni în noul partid „Forța Dreptei”. Pe Facebook se laudă că ia parte la ședințe importante, se pozează lângă tătucul Ludovic Orban, dar în spatele aparatelor de fotografiat Miuțescu joacă precum îi cântă Sică la chitară. Acum îi zice una săltăreață, iar la următoarele alegeri trece pe muzică de jeale: Au, au, au, auuu!

Și cum toți cei care au făcut un partid de la zero știu cum arată primele luni într-o formațiune politică, parcă îl și vedem pe Miuțescu ba cu mopul, ba cu tava de cafele, ba lipind afișe, după cum o cere evenimentul. Păstrând proporțiile și admițând că deputatul argeșean e la fel de orgolios ca atunci când tăia și spânzura în PNL Argeș, Miuțescu e trădat chiar de mesajele pe care le postează pe social-media și care arată determinarea cu care caută adepți:

 

„Ne dorim ca noua formațiune politică să fie reprezentată în fiecare localitate, până la nivel de secție de votare. Pentru a realiza acest obiectiv, ne bazăm pe cei de dreapta, dornici să construiască un partid care să îi reprezinte cu adevărat în politica românească.”, a scris Miuțescu, pa Facebook și a postat și o fotografie elocventă, unde Orban și echipa întind să dea mâna  cu viitorii politicieni ai noului partid.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea