Spitalul Județean de Urgență Pitești - sprijin pentru răniții din Ucraina

 

Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP), pe lângă serviciile medicale acordate pacienților, se implică activ în acțiuni menite să vină în sprijinul salvării de vieți omenești. Dacă în vârful perioadei pandemice, atunci când multe spitale din România erau blocate din cauza COVID-19, pacienți din toată țara au fost tratați la Pitești, de această dată, instituția este pegătită să acorde ajutor poporului ucrainean.

 

În acest sens, conducerea unității a luat decizia de a oferi posibilitatea ca răniţii din Ucraina, în caz de nevoie, să fie tratați în cadrul SJUP. Astfel, începând de astăzi, Spitalul Județan de Urgență Pitești este pregătit să asigure asistență medicală pentru aceștia.

 

“Apreciem mobilizarea de care a dat dovadă poporul român și ne alăturăm celor care sprijină populația din Ucraina. Sperăm să nu fie nevoie, dar, așa cum am procedat de fiecare dată, vom acorda asistență medicală tuturor pacienților care vor ajunge la SJUP. 26 de paturi din cadrul secțiilor Chirurgie I și II, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie și Ortopedie sunt pregătite pentru victimele războiului care se poartă în statul vecin”, precizează conducerea SJU Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea