Ministerul Educației - ZERO legi în Planul Anual de Lucru al Guvernului!

Incredibil, dar adevărat! Ministerul Educației nu a propus niciun proiect de lege în Planul Anual de Lucru al Guvernului, deși ministrul Sorin Cîmpeanu trâmbița în stânga și-n dreapta că vrea „o lege a  educației naționale și o lege a învățământului superior, care să fie conforme cu așteptările societății și cu transformările societății”. Dar se vede treaba că șeful de la Educație nu s-a ținut de cuvânt, iar anunțurile sale despre revitalizarea învățământului nu erau pentru anul acesta.

Potrivit Edupedu.ro, procesul de elaborare a Planul Anual de Lucru al Guvernului pentru 2022 s-a desfășurat în perioada 10 ianuarie-18 februarie.

 

Ca să înțelegeți despre ce este vorba, vă spunem că, potrivit Executivului, Planul Anual de Lucru al Guvernului e un instrument de planificare a procesului de reglementare la nivelul administrației publice centrale, ce cuprinde proiectele de documente de politici publice și proiectele de acte normative cu impact semnificativ asupra economiei, societății, mediului și bugetului general consolidat, pe care instituțiile administrației publice centrale cu rol de inițiator își propun să le înainteze, în cursul unui an calendaristic, spre aprobare Guvernului, pe baza priorităților din Programul de Guvernare.

Deci, în  2022, ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a pus zero legi pe masa Guvernului, numai bune pentru școlile și elevii din România care au fost aproape terminate de predarea online, cum chiar domnul ministru spunea, ori de câte ori avea ocazia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea