Dănuț Dinu: „Rușii sunt la pământ”. Așa să fie?!...

Fostul polițist Dănuț Dinu a comentat pe pagina sa de socializare pe tema războiului dintre Rusia și Ucraina. Încă din primele zile de război, Dinu a explicat că Rusia va pierde confruntarea deoarece armata rusă nu este motivată să lupte, în timp de armata ucraineană este dârză și s-a mobilizat exemplar, ca să nu mai vorbim de civilii care au luat armele și au dovedit mare curaj.

Mai mult, Dănuț Dinu a vorbit despre faptul că România nu riscă să fie atacată de Vladimir Putin, că tot se vorbește că țara noastră ar putea fi țina rușilor. De reținut, opiniile fostului polițist sunt oarecum avizate, dacă ne gândim că Dinu a participat în teatrele de operațiuni militare din Bosnia și Kosovo, deci știe cu ce se mănâncă războiul.

„Putin și-a expus neputința și a acoperit Rusia de rușine pentru totdeauna”

„Am fost întrebat dacă România are a se teme de o invazie. Raspund categoric: NU! Rușii nu își pot permite așa ceva. Stați liniștiți ! Rușii sunt la pământ. Gândiți-vă ce înseamnă să stai de 8 zile într-o cutie metalică neîncalzită, înghesuit, nespălat, neras, nemâncat, nedormit, gândind continuu că de oriunde și oricând ai putea fi atacat. Să fii dezorientat, să nu înțelegi ce faci și de ce, să vezi colegi cedând nervos și plângând, să te gândești că lupti pentru paranoia unui om și iahturile oligarhilor, să te sune mama, soția, copiii, iubita și să te întrebe unde, de ce și ce faci acolo, după care să îi vezi sau auzi pe cei dragi izbucnind in plâns...

Rușii sigur sunt la pământ psihic și fizic... Sunt sigur că mulți nu se mai supun și au început să își întrebe comandanții de ce sunt acolo. Cu fiece zi ce trece e tot mai clar că se vor bate singuri... Putin și-a expus neputința și a acoperit Rusia de rușine poate pentru totdeauna. Lumea nu va uita... Si nici nu e cazul să o facă.

P. S. Nu vreau să mă hazardez dar cred că această «operațiune specială» se va termina relativ repede și tragic pentru Rusia. În cateva zile (economic) nu vor mai putea mișca nici măcar un tanc. Nu cred că își vor reveni în următoarea sută de ani”, a scris Dănuț Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea