Culmea succesului politic! Iani Popa - ”pedepsit” cu un post de secretar de stat. Pentru dezertarea din PNL?!...

# Alina Gorghiu mută pe tabla (jegoasă!) de șah a politicii pentru a-și consolida poziția de regină… de Argeș

Cine se poate împotrivi Alinei Gorghiu? Chiar dacă uneltește pentru numirea unui fost dezertor din partid într-o funcție cheie la București. Toată lumea este de acord (poate s-au auzit și aplauze, ca la Congresele tovarășului…). ”BPJ al PNL a votat în unanimitate propunerea doamnei președinte Alina Gorghiu privind numirea domnului Ion Popa în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii.”

Ion Popa a demisionat de la conducerea PNL Argeș, în decembrie 2016, după șapte ani petrecuți în fruntea filialei, ca urmare a rezultatului sub așteptări de la alegerile parlamentare desfășurate în acel an. PNL Argeș se clasa printre ultimele organizații la nivel național. Ion Popa anunțase atunci, înainte de alegeri, că va demisiona dacă PNL nu va obține în Argeș patru mandate de parlamentari. Lucru departe de realizare, organizația județeană obținând abia două mandate, dintre care unul era ocupat chiar de fostul președinte al PNL Argeș, autoplasat pe primul loc pe listă la senat.

După ce Ion Popa și-a dat demisia din fruntea PNL Argeș nu a mai beneficiat de sprijin din partea noii conduceri a PNL și a intrat într-un con de umbră, fapt ce l-a împins să renunțe la PNL … și să se înscrie repejor în ALDE, la un an și jumătate de când devenise senator pe listele liberalilor. Fără pas în spate în partidul care l-a crescut. Doar spate…

Iată însă că, prin prietena Alina Gorghiu, Iani Popa împușcă (cu unanimitate de la Pitești!) un post baban. De fapt, dacă ne uităm la vârfurile politice ale Argeșului vedem un curcubeu de sigle de partid. Ce mai contează o mutare în plus a ”reginei”… de Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea