Performanța se plătește la Pitești. Bonus de peste 300.000 de euro pentru intrarea în play-off

 

FC Argeș și-a asigurat prezența în play-off după ce a învins în deplasare pe FC Botoșani, cu scorul de 2-1. Ca să reușești în viață, pe lângă muncă și ambiție, îți trebuie și un pic de noroc. Iar norocul a fost de partea echipei argeșene. A fost o calificare dramatică, dar meritată!

După înfrângerea cu U Craiova 1948 și egalul cu Chindia Târgoviște, alb violeții mai aveau doar șanse minime de a intra în play-off. Vulturii au arătat că pentru ei imposibilul este posibil, iar ceea ce părea a fi doar o sfărâmă de speranță a devenit realitate. După înfrângerea suferită la Craiova au urmat șapte meciuri fără înfrângeri, dintre care două egaluri și cinci victorii. Dintre victorii amintim pe cele cu Farul Constanța (1-0), FCSB (1-0 și pe cea de ieri, 7 martie, cu Botoșani (2-1).

 

La doi ani de la promovare, FC Argeș intră în play-off, de pe locul 4

Bucuria calificării a continuat în această dimineață în Piața Primăriei. Conducerea Primăriei Pitești, zeci de suporteri alb-violeți și „eroii” de la Botoșani au sărbătorit calificarea în play-off-ul Ligii I, în centrul Piteștiului.

După un drum de aproape opt ore, autocarul cu care alb-violeții au făcut deplasarea în Moldova și-a făcut apariția în Piața Primăriei marți dimineață, în jurul orei 4. Fotbaliștii au fost întâmpinați de aproximativ 40 de suporteri, dar și de primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, Lucrețiu Tudor, city - managerul orașului, precum și de Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei. Când jucătorii au coborât din autocar, fanii echipei noastre au declanșat fiesta. Suporterii au aprins torțe și fumigene și au scandat minute bune ”Argeșul!”, ”Argeșul!”. În semn de mulțumire pentru rezultatele din acest an, antrenorul Andrei Prepeliță a fost ovaționat la scenă deschisă de către elevii săi. La doi ani de la promovare, FC Argeș intră în play-off, de pe locul 4. În plus, sunt calificați și în semifinala Cupei României.

Performanța se plătește așa cum trebuie la Pitești

„Bucuria calificării în play-off-ul Ligii I a continuat în această dimineață, chiar în Piața Primăriei! I-am așteptat pe alb-violeți pentru a-i felicita, așa cum se cuvine! M-a bucurat foarte mult și prezența suporterilor, celor cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru momentul emoționant oferit. În final, cu toții am ciocnit un pahar de șampanie: pentru reușita formației noastre, pentru dăruirea și revenirea din duelul de la Botoșani, pentru toate rezultatele ce în final ne-au adus calificarea! Felicitări încă o dată pentru ocuparea locului 4! Mult succes în jocurile din play-off, dar și în semifinalele Cupei României. Hai, FC Argeș!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Edilul a dat asigurări că administrația locală a fost, este și va fi tot timpul lângă FC Argeș. Gentea a anunțat că performanța se plătește așa cum trebuie la Pitești, întreaga echipă urmând să primească un bonus de peste 300.000 de euro pentru intrarea în play-off, urmând ca în sezonul viitor bugetul clubului să fie mărit considerabil pentru crearea unui lot și mai puternic.

Foto: Gabriela Neacșu

 

Alex Vlaicu

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea